Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.7g1.7kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g122kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen65g91kcal12.4g0g4.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g54g19kcal0.5g3.5g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g27g98kcal7.6g0.5g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g703kcal49.2g58.2g29.4g2.6g
Valittu annoskoko217g351kcal24.6g29.1g14.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna108g176kcal12.3g14.6g7.4g0.7g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418