Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g18g60kcal1.5g12.6g0.3g1.2g
Kesäkurpitsa44g7.5kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 44g45kcal1.5g7.9g0.5g1.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)66g23kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)18g32kcal4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g343kcal16.2g53.8g5.8g8g
Valittu annoskoko217g172kcal8.1g26.9g2.9g4g
Annoskoko puolitettuna109g86kcal4.1g13.5g1.5g2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349