Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 63g437kcal0.4g0g49.2g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g176kcal0g42.8g0g0.7g
Sokeri 53g215kcal0g52.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g1821kcal11.6g202.4g107g2.2g
Valittu annoskoko217g911kcal5.8g101.2g53.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna109g455kcal2.9g50.6g26.8g0.6g
Arvot/100g100g419kcal2.7g46.6g24.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094