Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 175g197kcal37.1g0g5.3g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g662kcal75.2g2.4g39.2g0.8g
Valittu annoskoko217g331kcal37.6g1.2g19.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g166kcal18.8g0.6g9.8g0.2g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.6g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196