Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)28g11kcal0.3g2g0.1g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.2g19kcal0g0g2.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu35g21kcal0.4g1.6g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g294kcal27.4g16.8g12.2g4.6g
Valittu annoskoko217g147kcal13.7g8.4g6.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna109g74kcal6.9g4.2g3.1g1.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.9g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752