Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta17g59kcal1.9g12g0.2g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g8.7g31kcal1g4.9g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.8g12kcal2g1.1g0g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä24g26kcal1.9g4.3g0.1g1.9g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%6.1g14kcal1.8g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g472kcal33.6g49g15.4g5.4g
Valittu annoskoko217g236kcal16.8g24.5g7.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna109g118kcal8.4g12.3g3.9g1.4g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.3g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305