Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g179kcal12.8g13.6g6.8g5g
Valittu annoskoko217g90kcal6.4g6.8g3.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna109g45kcal3.2g3.4g1.7g1.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046