Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 113g95kcal20.6g0g1.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)19g60kcal6.9g0g3.6g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Maitojauhe rasvaton 5.6g20kcal1.8g3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g513kcal60.8g17.2g25g0.8g
Valittu annoskoko217g257kcal30.4g8.6g12.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g128kcal15.2g4.3g6.3g0.2g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171