Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen31g224kcal0g0g24.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 41g27kcal1.3g2g1.5g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Mustikka metsä- 41g18kcal0.2g2.7g0.2g1.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g1143kcal18.8g126g60.4g5.6g
Valittu annoskoko217g572kcal9.4g63g30.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna109g286kcal4.7g31.5g15.1g1.4g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206