Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 66g45kcal9.5g0g0.7g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)75g76kcal0.7g1.8g7.3g0g
Porkkana 7.5g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g26g6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g8.4g3kcal0g0.7g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g5.6g8.1kcal0.3g1.7g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g331kcal22.4g17g18.4g1.4g
Valittu annoskoko217g166kcal11.2g8.5g9.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g83kcal5.6g4.3g4.6g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027