Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g16g55kcal4.4g0.3g4.1g0g
Pirkka salsadippi medium28g16kcal0.3g3.7g0.1g0.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g31g38kcal0.9g1.6g3.1g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)47g12kcal0.4g2g0.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi31g8.1kcal0.4g1.5g0.1g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g63g47kcal10.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g384kcal34g18.2g20g1g
Valittu annoskoko218g192kcal17g9.1g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna109g96kcal8.5g4.6g5g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155