Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Vehnälese 2.1g4.7kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.6kcal0.1g1.7g0.1g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g187kcal0g0g20.8g0g
Porkkanaraaste 200g62g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Tomusokeri 1dl=60g16g62kcal0g15.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 31g90kcal3.4g0.9g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g1244kcal18.2g147.2g63.2g6.2g
Valittu annoskoko218g622kcal9.1g73.6g31.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna109g311kcal4.6g36.8g15.8g1.6g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696