Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki125g113kcal18.7g3.1g2.5g0g
Kauralese 11g41kcal2g5.1g0.9g2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.2g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g570kcal61g17.6g27.2g4g
Valittu annoskoko217g285kcal30.5g8.8g13.6g2g
Annoskoko puolitettuna109g143kcal15.3g4.4g6.8g1g
Arvot/100g100g131kcal14g4g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396