Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Kantarelli 19g3.3kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g358kcal26.6g11.4g21.4g3.2g
Valittu annoskoko218g179kcal13.3g5.7g10.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna109g90kcal6.7g2.9g5.4g0.8g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993