Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton44g96kcal4.9g1.1g8.3g0g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Rypsiöljy rainbow1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g141g158kcal3.1g35.1g0.6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g554kcal16.4g75.8g21.2g4.2g
Valittu annoskoko218g277kcal8.2g37.9g10.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna109g139kcal4.1g19g5.3g1.1g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711