Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g63g38kcal6.2g2.7g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mantelilastu (A la meira)25g150kcal6g1.6g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g1027kcal41.2g13.6g91.2g0g
Valittu annoskoko218g514kcal20.6g6.8g45.6g0g
Annoskoko puolitettuna109g257kcal10.3g3.4g22.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231