Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g50g8.5kcal1g1.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g807kcal46.2g5.8g66.6g1.4g
Valittu annoskoko217g403kcal23.1g2.9g33.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g202kcal11.6g1.5g16.7g0.4g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492