Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Tomaatti 33g7.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g17g10kcal1.8g0.7g0g0.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g42g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Lihaliemikuutio Kania1.3g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g213kcal18.4g14.2g8.4g2.8g
Valittu annoskoko218g106kcal9.2g7.1g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna109g53kcal4.6g3.6g2.1g0.7g
Arvot/100g100g49kcal4.2g3.3g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391