Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 50g8.8kcal0.9g0.2g0.3g1g
Atria broilerin fileesuikale naturell38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g25g40kcal0.5g1g3.8g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g56g19kcal1.4g2.9g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g318kcal23.6g13g18.8g6.6g
Valittu annoskoko218g159kcal11.8g6.5g9.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna109g79kcal5.9g3.3g4.7g1.7g
Arvot/100g100g73kcal5.4g3g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901