Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g100g165kcal20g0g10g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.4g2.3g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo5g36kcal0g0g4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.7g1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g526kcal44.6g7.8g36.2g3.2g
Valittu annoskoko218g263kcal22.3g3.9g18.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna109g132kcal11.2g2g9.1g0.8g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461