Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g100g117kcal2.8g4g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)50g82kcal12.5g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g753kcal45.6g65.6g33.2g2.8g
Valittu annoskoko218g377kcal22.8g32.8g16.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna109g188kcal11.4g16.4g8.3g0.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781