Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g60g91kcal1.1g1.6g8.9g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 29g8.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kuha (Kela 1989), annos 100g61g59kcal11.4g0g1.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)30g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g2.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g411kcal35.6g10.6g24.6g1.6g
Valittu annoskoko218g205kcal17.8g5.3g12.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna109g103kcal8.9g2.7g6.2g0.4g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513