Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 167g140kcal30.5g0g1.8g0g
Pekoni rasvainen 23g88kcal2.8g0g8.7g0g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g514kcal71.4g0.8g24.8g3g
Valittu annoskoko218g257kcal35.7g0.4g12.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna109g129kcal17.9g0.2g6.2g0.8g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900