Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 70g16kcal0.4g2.2g0.1g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 61g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Miniluumutomaatti, annos 250g47g9kcal0.3g1.5g0.1g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g101kcal8.2g0.5g7.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g414kcal19.4g18g29g4.8g
Valittu annoskoko218g207kcal9.7g9g14.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna109g104kcal4.9g4.5g7.3g1.2g
Arvot/100g100g95kcal4.5g4.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534