Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 88g113kcal18.2g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g88g32kcal1.6g5.6g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g22g21kcal1.8g3.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.2g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.3g4.7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g379kcal44.6g22g12.6g4.4g
Valittu annoskoko218g189kcal22.3g11g6.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna109g95kcal11.2g5.5g3.2g1.1g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040