Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g49g359kcal0.5g0.5g39.3g0g
Siirappi, tumma49g157kcal0g36.4g0g0g
Sokeri 49g200kcal0g49.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Neilikka, annos 4g1.5g5.6kcal0.1g1.2g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.6kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai111g387kcal13.3g78.5g2.3g3.3g
Oivariini, 60 (100g)105g579kcal1.1g1.1g63.2g0g
Liivatelehti, gelatiini28g98kcal24g0g0g0g
Flora vispi 20%351g772kcal10.5g17.6g70.2g0g
Flora Vanilla 12%351g667kcal15.8g56.2g42.1g0g
Sokeri 119g485kcal0g119.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka21g84kcal0g20.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g421g1138kcal33.7g50.6g84.3g0g
Puolukka 421g164kcal1.9g28.6g2.1g11g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g10251kcal206.4g922.6g611g28.6g
Valittu annoskoko2170g5125kcal103.2g461.3g305.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna1085g2563kcal51.6g230.7g152.8g7.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137