Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 180g107kcal17.7g5.4g0.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl800g2944kcal232g0g224g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g320g1920kcal67.2g21.1g172.8g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g60g19kcal0g0g0g48g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)90g230kcal14.9g30.7g5.5g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g12533kcal834.8g163.8g941.4g150.6g
Valittu annoskoko2170g6266kcal417.4g81.9g470.7g75.3g
Annoskoko puolitettuna1085g3133kcal208.7g41g235.4g37.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488