Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow250g706kcal44.8g158.9g2.3g25g
Palvikinkku HK 3%300g300kcal54.1g1.5g9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.3g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g2717kcal212g352.4g79.2g58.4g
Valittu annoskoko2170g1358kcal106g176.2g39.6g29.2g
Annoskoko puolitettuna1085g679kcal53g88.1g19.8g14.6g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380