Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g700g168kcal12.6g21g3.5g13.3g
Sipulikuutiot rainbow700g70kcal10.5g10.5g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)70g441kcal0g0g49g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki700g1050kcal7g42g91g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g3458kcal60.2g147g287g36.4g
Valittu annoskoko2170g1729kcal30.1g73.5g143.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna1085g865kcal15.1g36.8g71.8g9.1g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888