Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g375g413kcal63.8g3.8g15g2.6g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g450g968kcal81g9g72g0.9g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g750g638kcal7.5g33.8g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4350g6692kcal514.6g93.2g483g7g
Valittu annoskoko2175g3346kcal257.3g46.6g241.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna1088g1673kcal128.7g23.3g120.8g1.8g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206