Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1001g280kcal6g59.6g2g25g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g820kcal17.2g141.8g19.2g52.2g
Valittu annoskoko2176g410kcal8.6g70.9g9.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna1088g205kcal4.3g35.5g4.8g13.1g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864