Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1335g1081kcal21g224.7g0.7g40g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g2717kcal54.2g491g39.4g85g
Valittu annoskoko2176g1358kcal27.1g245.5g19.7g42.5g
Annoskoko puolitettuna1088g679kcal13.6g122.8g9.9g21.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920