Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 156g576kcal28.8g17.1g33.8g47.3g
Sokeri 1213g4924kcal0g1212g0g0g
Siirappi 104g313kcal0.1g76.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 519g1713kcal10.4g15.6g181.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 145g1032kcal1.1g0.6g116.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g156kcal0g38.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g17429kcal80.8g2721.4g663.6g94.6g
Valittu annoskoko2176g8715kcal40.4g1360.7g331.8g47.3g
Annoskoko puolitettuna1088g4357kcal20.2g680.4g165.9g23.7g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297