Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)635g508kcal21.6g76.2g12.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 635g289kcal19g30.5g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 419g598kcal52.4g1.3g42.9g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala381g1219kcal57.1g224.7g9.9g38.1g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g76g564kcal0g0g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g6400kcal301.8g675g275g76.4g
Valittu annoskoko2176g3200kcal150.9g337.5g137.5g38.2g
Annoskoko puolitettuna1088g1600kcal75.5g168.8g68.8g19.1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979