Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g960g7008kcal9.6g9.6g768g0g
Aurinkokuivattu tomaatti224g405kcal6g26.9g31.4g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g128g60kcal1.9g9.3g1.5g3.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro128g39kcal2.7g5.4g0.6g4.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g192g419kcal44.2g0.2g26.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g192g1248kcal57.6g0g76.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g160g183kcal1.3g10g16.3g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g19141kcal277g185.4g1845.4g34g
Valittu annoskoko2176g9571kcal138.5g92.7g922.7g17g
Annoskoko puolitettuna1088g4785kcal69.3g46.4g461.4g8.5g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020