Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g2040g796kcal12.2g199.9g2g36.7g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g1591kcal24.4g399.8g4g73.4g
Valittu annoskoko2176g796kcal12.2g199.9g2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1088g398kcal6.1g100g1g18.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224