Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 505g165kcal3.1g28.1g1g12.9g
Sokeri 289g1174kcal0g289g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g204g713kcal3.5g181.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 440g552kcal48.4g1.1g39.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 408g1398kcal41.5g285.2g4.9g14.3g
Grahamjauho 82g267kcal8.6g49.5g1.8g8.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g82kcal0g20.2g0g0g
Leivinjauhe 16g29kcal0.8g6.2g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g49g161kcal3.9g29.8g0.9g9.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 163g1153kcal0g0g130.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g11390kcal219.6g1780.8g357.4g89.4g
Valittu annoskoko2176g5695kcal109.8g890.4g178.7g44.7g
Annoskoko puolitettuna1088g2848kcal54.9g445.2g89.4g22.4g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604