Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 980g456kcal4.9g82.3g2g18.6g
Raparperi 700g236kcal4.8g38.5g0.7g9.8g
Sokeri 119g483kcal0g118.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g45kcal0g10.8g0g0.2g
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.8g8.2g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Sokeri 50g205kcal0g50.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)105g756kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4354g5864kcal72g864.8g193g90g
Valittu annoskoko2177g2932kcal36g432.4g96.5g45g
Annoskoko puolitettuna1089g1466kcal18g216.2g48.3g22.5g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191