Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 560g197kcal25.9g10.9g1.7g14g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4354g1081kcal85g38.4g56.2g32.2g
Valittu annoskoko2177g541kcal42.5g19.2g28.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna1089g270kcal21.3g9.6g14.1g8.1g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264