Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 122g1074kcal0g0g121.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1801g641kcal2.9g128g1.6g36g
Kaurahiutale 144g539kcal20.9g82.1g10.5g14.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.6g9kcal0.1g2.9g0.1g2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 90g271kcal0.1g66.7g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g5215kcal48g595.4g267.2g104.8g
Valittu annoskoko2178g2607kcal24g297.7g133.6g52.4g
Annoskoko puolitettuna1089g1304kcal12g148.9g66.8g26.2g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918