Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte52g26kcal0.3g5.9g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton4.6g1kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Leivinjauhe1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl42g156kcal5g31.1g0.9g1.5g
Kananmuna kuoreton20g29kcal2.5g0g2g0g
Sokeri26g107kcal0g26.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen30g166kcal0.3g0.3g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g1031kcal19g133.6g45g4g
Valittu annoskoko218g516kcal9.5g66.8g22.5g2g
Annoskoko puolitettuna109g258kcal4.8g33.4g11.3g1g
Arvot/100g100g237kcal4.4g30.7g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983