Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g20g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Herne 20g14kcal1g1.9g0.1g0.6g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g40g30kcal1.6g5g0.3g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g110kcal6.2g17.4g1g3.4g
Valittu annoskoko218g55kcal3.1g8.7g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna109g28kcal1.6g4.4g0.3g0.9g
Arvot/100g100g25kcal1.4g4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436