Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 68g51kcal1.3g10.4g0.1g0.7g
Tomaatti 22g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g8.6g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g34g19kcal1.1g2.2g0.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa45g58kcal8.1g0.6g2.5g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g346kcal22.8g29.6g14.2g2.4g
Valittu annoskoko218g173kcal11.4g14.8g7.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna109g87kcal5.7g7.4g3.6g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634