Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa70g12kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Purjosipuli 37g8.5kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.1g6.6kcal0.4g0.7g0.3g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g185kcal3.6g11.6g13.2g4.6g
Valittu annoskoko218g92kcal1.8g5.8g6.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna109g46kcal0.9g2.9g3.3g1.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665