Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)57g96kcal8g0.4g7.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g11g7.7kcal0.4g1.3g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g306kcal19.4g18.6g18g1g
Valittu annoskoko219g153kcal9.7g9.3g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna109g76kcal4.9g4.7g4.5g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326