Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Torino tumma proteiinipasta plus16g53kcal3.6g8.3g0.6g0.9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g58g13kcal0.8g2g0.2g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g571kcal57g23g26.6g2.4g
Valittu annoskoko219g286kcal28.5g11.5g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna109g143kcal14.3g5.8g6.7g0.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.3g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426