Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile125g166kcal23.8g0.9g7.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g66g184kcal11.8g0.3g15.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g858kcal81.8g2.4g57.6g0g
Valittu annoskoko219g429kcal40.9g1.2g28.8g0g
Annoskoko puolitettuna109g214kcal20.5g0.6g14.4g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731