Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g131g41kcal1.2g9.5g0.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g15g38kcal4.4g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g432kcal33.8g21g24.6g0.4g
Valittu annoskoko219g216kcal16.9g10.5g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna109g108kcal8.5g5.3g6.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353