Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g125g50kcal0.6g15g0.3g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.5g5.7g0.7g1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton7.5g54kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)33g114kcal3.9g22.4g0.6g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g802kcal20.6g145.6g16.2g8.2g
Valittu annoskoko219g401kcal10.3g72.8g8.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna109g201kcal5.2g36.4g4.1g2.1g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844