Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g83g17kcal1.1g2.5g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g52g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g21g63kcal4g0g5.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g21g33kcal0.4g0.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g320kcal12.8g13.6g23g0.8g
Valittu annoskoko219g160kcal6.4g6.8g11.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g80kcal3.2g3.4g5.8g0.2g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.1g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950